12.2 C
Sibiu
joi, martie 28, 2024

Peste 160 de sibieni izolați la domiciliu

Cele mai citite

Joi, la nivelul județului Sibiu sunt 164 persoane izolate la domiciliu. De asemenea, în ultimele 24 de ore, Inspectoratul pentru Situații de Urgență ”Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu nu a primit niciun apel la numărul unic pentru apeluri de urgență 112 cu privire la aspecte referitoare la Coronavirus.
Responsabilii ISU Sibiu precizează că în acest moment, pe raza județului Sibiu nu sunt persoane aflate în carantină și nu există nicio persoană pentru care să fi fost confirmată infectarea cu virusul COVID-19.
„Reamintim cetățenilor că a fost operaționalizată linia TELVERDE – 0800800358 pentru orice informație legată de prevenirea infectării cu virusul COVID – 19(coronavirus). Totodată, reprezentanții Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, cu responsabilități în gestionarea acestui tip de eveniment, monitorizează permanent situația la nivel județean”, spune Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Peste 18.000 de persoane din Sibiu au buletinele expirate

La finalul lunii februarie 2024, în Registrul național pentru evidența persoanelor, au fost înregistrate 18.630 de persoane cu acte...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect