5.1 C
Sibiu
vineri, aprilie 19, 2024

Șase incendii s-au produs în weekend, în județul Sibiu

spot_imgspot_imgspot_img
Cele mai citite

Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Cpt. Dumitru Croitoru” al judeţului Sibiu au intervenit, în weekend, pentru acordarea primului-ajutor unui număr de 76 cazuri medicale. Alte 39 persoane au fost asistate medical de către echipajele SMURD din cadrul serviciilor voluntare pentru situații de urgență ale localităţilor Copşa Mică, Dumbrăveni şi Ocna Sibiului.
De asemenea, în această perioadă, salvatorii sibieni au intervenit pentru localizarea și lichidarea a șase incendii, dintre care trei incendii manifestate la vegetația uscată și resturi vegetale în localitățile Bîrghiș, Aciliu și Chirpăr.
Sâmbătă, pompierii din cadrul Secției Mediaș au intervenit în localitatea Ighișul Nou pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o încăpere dintr-o casă de locuit; au ars elemente de mobilier și textile pe o suprafață de aproximativ 16 metri pătrați.
În aceeași zi Detașamentul de Pompieri Sibiu a intervenit pentru stingerea unui incendiu ce se manifesta la cablurile electrice de pe un stâlp.
Duminică, pompierii din cadrul Secției Mediaș au intervenit pentru localizarea și lichidarea unui incendiu în localitatea Ighișul Nou, la același imobil care a fost afectat cu o zi înainte. S-a transportat la Spitalul Municipal Mediaș, un bărbat de aproximativ 46 de ani cu tulburări de comportament.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Egal pentru FC Hermannstadt cu Botoșani. Gol fenomenal marcat de Neguț

FC Hermannstadt a terminat la egalitate, scor 1-1, partida de vineri după amiaza cu FC Botoșani. Sibienii au evoluat...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect