10.3 C
Sibiu
sâmbătă, aprilie 20, 2024

Un tânăr de 33 de ani, autorul accidentului mortal de pe DN 14

spot_imgspot_imgspot_img
Cele mai citite

Un bărbat în vârstă de 33 de ani din județul Bistrița Năsăud este autorul accidentului mortal de miercuri seara de pe Drumul Național 14, de la intrarea în localitatea Agârbiciu dinspre Șeica Mare.
Imediat după ce a lovit un bărbat, șoferul, aflat la volanul unei autoutilitare, a plecat de la locul evenimentului, fiind identificat de polițiști la intrarea în municipiul Sibiu. Acesta va fi acum cercetat pentru ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului fără acordul polițiștilor.
Vă reamintim faptul că miercuri seara, la intrarea în Agârbiciu, pe Drumul Național 14, un bărbat a fost accidentat mortal. La fața locului a intervenit un echipaj SMURD care a efectuat manevrele de resuscitare, însă bărbatul nu a mai putut fi salvat.
Din primele cercetări efectuate de către polițiștii rutieri s-a stabilit faptul că este vorba despre un bărbat în vârstă de 53 de ani, din localitatea Șeica Mare.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Cât ne costă să ducem copilul la o grădiniță privată în Sibiu

În prezent, grădinițele private devin tot mai populare, datorită serviciilor pe care le oferă copiilor. Aceste instituții de învățământ...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect