9.1 C
Sibiu
joi, aprilie 25, 2024

FOTO: Beat și fără permis a făcut praf o mașină într-un stâlp

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Publicitate

Duminică seara în jurul orei 22, șoferul unui autoturism condus pe Drumul Județean 105D, din localitatea Cârța, a pierdut controlul direcției de deplasare și s-a izbit de un stâlp din beton și gardul unei case. Din fericire, în urma evenimentului au rezultat doar pagube materiale.
La fața locului au intervenit polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Porumbacu de Jos, care au constatat că autoturismul a fost condus de către un localnic în vârstă de 30 de ani, care nu are permis de conducere eliberat pentru nicio categorie de autovehicule.
Mai mult decât atât, testarea alcoolscopică a șoferului a rezultat într-o concentrație de 0,44 miligrame/litru alcool pur în aerul expirat. De asemenea, polițiștii au stabilit că autoturismul în cauză este neînmatriculat.
Pe numele șoferului s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis, conducere sub influența alcoolului, respectiv conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînregistrat sau neînmatriculat.
Întrucât s-a stabilit și faptul că bărbatul a încălcat prevederile ordonanțelor militare referitoare la restricționarea circulației, acesta a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.000 de lei. Cercetările continuă la nivelul Secției 4 Poliție Rurală Porumbacu de Jos.

Publicitate

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

Încep înscrierile pentru școlile de poliție

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sibiu organizează recrutarea candidaţilor pentru admiterea în cadrul unităţilor de învăţământ postliceal din cadrul Ministerului...

Locuri de muncă

spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect