5.7 C
Sibiu
joi, aprilie 18, 2024

Trei sibieni prinși la volan băuți sau fără permise de conducere

Cele mai citite

Trei bărbați au dosare penale după ce au fost descoperiți de polițiști la volan fie sub influența alcoolului, fie cei în cauză nu aveau permise de conducere.

Joi dimineața în jurul orei 1, pe Drumul Național 14, în Copșa Mică, polițiștii Secției de Poliție Rurală Axente Sever au descoperit în trafic un localnic în vârstă de 30 de ani în timp ce conducea un autoturism fără a deține acest drept. Pe numele bărbatului a fost deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis.
Miercuri seara,, pe strada Râului din orașul Tălmaciu, polițiștii au oprit pentru control un autoturism condus de către un localnic în vârstă de 27 de ani. În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că tălmăceanul nu are permis de conducere, cu această ocazie fiind întocmit dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis.
Tot miercuri seara, pe Calea Șurii Mici, polițiștii Biroului Rutier Sibiu au descoperit un șofer aflat sub influența alcoolului. Este vorba despre un sibian în vârstă de 52 de ani, a cărui testare alcoolscopică a rezultat într-o concentrație de 0,55 miligrame/litru alcool pur în aerul expirat. Polițiștii i-au întocmit bărbatului dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

ULTIMA ORĂ: Fetiță de 7 ani, lovită pe o trecere de pietoni din Cisnădie

O fetiță de 7 ani a fost rănită, miercuri seara, într-un accident rutier produs în Cisnădie, pe strada Grigore...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect