1.2 C
Sibiu
vineri, aprilie 19, 2024

Amenzi de 15.000 de lei, în județul Sibiu, din cauza nerespectării măsurilor impuse de starea de alertă

spot_imgspot_imgspot_img
Cele mai citite

Mai multe societăți comerciale și persoane fizice autorizate au fost sancționate contravențional, în urma unor controale desfășurate de polițiștii sibieni în județ. Valoarea totală a amenzilor este de 15.000 de lei.

„Pentru prevenirea și limitarea infectării cu virusul Covid 19, sub coordonarea prefectului județului Sibiu, începând din data de 3 iulie a.c., structurile teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne și polițiștii locali desfășoară ample acțiuni de verificare a respectării măsurilor impuse în contextul stării de alertă. Acțiunile se desfășoară îndeosebi în zonele aglomerate, centre comerciale, piețe, târguri, terase, precum și în trafic, fiind vizat transportul în comun”, a explicat Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.
Potrivit acesteia, cu ocazia activităților desfășurate în seara zilei de 3 iulie, la nivelul județului Sibiu, au fost verificate 126 de societăți comerciale și persoane fizice autorizate. Doi operatori economici au fost depistați nerespectând măsurile de diminuare a impactului riscurilor, conform Legii nr. 55/2020, cele două societăți fiind sancționate contravențional cu amendă în valoare totală de 2.000 de lei. e asemenea, au fost aplicate 14 sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 61/1991. n total, în urma activităților desfășurate, au fost aplicate 84 de sancțiuni contravenționale în valoare de 15.000 de lei.
„Acțiunile continuă zilnic pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus”, adaugă Lazăr.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Avertisment: Țepele continuă la telefon. „Vă sună Ionescu Alexandru”

Directoratul Național de Securitate Cibernetică a atras atenția, joi, că tentativa de fraudă în care apelanții se dau angajați...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect