13.3 C
Sibiu
vineri, martie 29, 2024

Au ieșit cu ATV-ul și mopedul la plimbare și s-au ales cu dosare penale

Cele mai citite

Doi tineri, din Dobârca și Rășinari, au dosare penale după ce au fost descoperiți de polițiști pe un ATV, respectiv moped, deși nu aveau permise de conducere.

Pe Drumul Județean 106G, în localitatea Dobârca, polițiștii rutieri din Miercurea Sibiului au identificat un localnic în vârstă de 28 de ani, în timp ce conducea un ATV fără a deține acest drept, vehiculul nefiind înscris în circulație. Pe numele persoanei în cauză s-a întocmit un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis, respectiv conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînregistrat sau neînmatriculat.
Joi seara, pe strada Nicolae Bălcescu din Rășinari, a fost identificat un localnic în vârstă de 18 ani, care conducea un moped fără a deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice. În prezent, tânărul este cercetat penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Retrospectivă. Primarii Sibiului 1990 – 2024

Activitatea Primăriei Sibiu, după Revoluția din 1989, se împarte în două perioade distincte: înainte și după Klaus Iohannis, în...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect