12.9 C
Sibiu
marți, aprilie 16, 2024

Festivalul Lună Plină de la Biertan a fost anulat

Cele mai citite

Ediția din acest an Festivalului Filmului Horror și Fantastic Lună Plină de la Biertan a fost anulată. Din cauza situației epidemiologice din țară și a creșterii numărului de persoane infectate cu coronavirus, s-a luat decizia anulării ediției 2020, care era programată între 20 și 23 august.

Cei care au achiziționat bilete își vor primi banii înapoi, anunță organizatorii. Festivalul „Lună Plină” este primul eveniment din România axat în exclusivitate pe cinema-ul horror și fantastic și are loc anual la Biertan. Organizat de Asociația pentru Promovarea Filmului Românesc și prezentat de Festivalul Internațional de Film Transilvania, „Lună Plină” intenționează să ofere publicului cele mai bune producții horror și fantastice, deopotrivă clasice și moderne, filme care fie au devenit repere ale cinema-ului de gen, fie sunt pe cale să devină.
“Spiritele rele ne dau de furcă și ne încurcă prea tare pentru ediția de anul acesta a festivalului de film horror și fantastic Lună Plină. Așadar festivalul este amânat pentru anul viitor – 2021. Participanții care au achiziționat deja bilete pentru ediția ce ar fi trebuit să aibă loc la Biertan vor primi banii înapoi, pe baza unui mail trimis pe adresa office@eventbook.ro. Mulțumim mult că sunteți alături de noi și de abia așteptăm să ne revedem pentru experiența completă Lună Plină”, au transmis organizatorii Festivalului Lună Plină.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Se apropie vacanța de primăvară a elevilor. Câte zile libere vor avea copiii

Vacanța de primăvară pentru copiii de grădiniță, elevi și profesori începe sâmbătă, 27 aprilie, și durează 11 zile, până...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect