5.7 C
Sibiu
joi, aprilie 18, 2024

Campanie de colectare a deșeurilor voluminoase, în Sibiu

Cele mai citite

Operatorul de salubritate SC Soma SRL organizează o nouă campanie de colectare a deșeurilor voluminoase, altele decât echipamente electrice sau electrocasnice. Aceasta este programată în perioada 16 – 20 noiembrie.

Potrivit Primăriei Sibiu, în cadrul campaniei, se vor ridica deșeuri voluminoase, precum: mobilier de grădină: scaune, mese, figurine, cuști de animale etc; mobilier din locuințe: dulapuri, mese, scaune, canapele, paturi, saltele, fotolii, tablouri, lustre etc; jucării de mari dimensiuni: tobogane, piscine hobby, biciclete, trotinete, tractorașe și mașinuțe de jucărie etc; elemente de stolerie (confecționate de tâmplar): tocuri, uși, ferestre etc; obiecte de mari dimensiuni pentru recreere/joacă/întreținere corporală: leagăne, cărucioare de copii, balansoare, mese de masaj etc; obiecte textile: covoare, preșuri, carpete etc.
„Sibienii care locuiesc la case sunt rugați să scoată la poartă, lângă bordură, aceste deșeuri de mari dimensiuni în zilele în care pe strada lor este programată ridicarea deșeurilor reziduale (pubela neagră). În zona de blocuri, deșeurile voluminoase vor fi ridicate de la platformele publice de colectare a deșeurilor, conform unui program stabilit pe zile și cartiere”, au precizat reprezentanții Primăriei municipiului Sibiu.
Sibienii care vor să afle mai multe informații despre această campanie pot accesa http://www.somasibiu.ro sau contacta dispeceratul companiei, la numărul de telefon 0269 988.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

ULTIMA ORĂ: Fetiță de 7 ani, lovită pe o trecere de pietoni din Cisnădie

O fetiță de 7 ani a fost rănită, miercuri seara, într-un accident rutier produs în Cisnădie, pe strada Grigore...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect