4 C
Sibiu
vineri, aprilie 19, 2024

Bărbat din Avrig, reținut pentru amenințare și încălcarea ordinului de protecție

spot_imgspot_imgspot_img
Cele mai citite

Duminică, polițiștii din Avrig au reținut un localnic în vârstă de 33 de ani, cercetat penal pentru săvârșirea infracțiunilor de amenințare, respectiv nerespectarea măsurilor dispuse printr-un ordin de protecție provizoriu.

Duminică seara, la orele 20 și apoi 23, bărbatul s-ar fi apropiat la o distanță mai mică de 100 de metri de domiciliul concubinei, amenințând atât femeia, cât și pe părinții acesteia cu acte de violență. Astfel, la nivelul Poliției Orașului Avrig, s-au întocmit actele premergătoare efectuării de cercetări penale privind săvârșirea infracțiunilor de amenințare și nerespectarea măsurilor dispuse printr-un ordin de protecție provizoriu, iar bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore pe bază de ordonanță.
Bărbatul urmează să fie prezentat unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive. Cercetările continuă sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Avrig.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Avertisment: Țepele continuă la telefon. „Vă sună Ionescu Alexandru”

Directoratul Național de Securitate Cibernetică a atras atenția, joi, că tentativa de fraudă în care apelanții se dau angajați...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect