1.2 C
Sibiu
vineri, aprilie 19, 2024

Desenele în culorile toamnei, premiate de Muzeul ASTRA cu un abonament anual

spot_imgspot_imgspot_img
Cele mai citite

Desenele dedicate culorilor toamnei vor avea festivalul lor la Muzeul ASTRA. Instituția organizează, în această perioadă, „ASTRA draw(ing) fest”, un eveniment online ce presupune un concurs de desen/ acuarelă/ pictură.
„Vă provocăm la un concurs de desen/acuarelă/pictură, în care regulamentul vă face să „adoptați” un monument expus în Muzeul ASTRA și apoi să-l reliefați în stil propriu, dar artistic. Puteți alege și un peisaj architectural (ex. lacul şi zona morilor, peisaj din sectorul olărit, etc)”, explică reprezentanții Muzeului ASTRA.
Pentru a participa în concurs, este neceară o vizită în Muzeu. Faceți o fotografie cu monumentul/ peisajul favorit, apoi, odată întorși acasă, aveți toată încrederea în a le (re)prezenta grafic, în acuarelă sau în ulei. După ce vă semnați creațiile, le puteți scana sau fotografia și apoi să le trimiteți pe adresa de e-mail adrian.stoia@muzeulastra.com.
Cele mai bune lucrări vor face parte dintr-o expoziţie online care va putea fi accesată în permanență pe site-ul Muzeului.
Data limită de trimitere a imaginilor este 15 noiembrie. Conform regulamentului concursului, în perioada 16-18 noiembrie, lucrările vor fi supuse unei comisii formate din cinci specialişti din cadrul Muzeului, care vor decide o ierarhie a lucrărilor.
Primele trei lucrări clasate vor fi premiate cu câte un abonament familiar cu valabilitate de un an.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Avertisment: Țepele continuă la telefon. „Vă sună Ionescu Alexandru”

Directoratul Național de Securitate Cibernetică a atras atenția, joi, că tentativa de fraudă în care apelanții se dau angajați...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect