Connect with us

Fapt Divers

Copil de 10 ani din Sibiu, dispărut de acasă. Familia a anunţat poliţia

Avatar

Publicat

pe

Un copil de 10 ani, care a plecat de la şcoală şi nu s-a mai întors acasă este căutat de poliţiştii sibieni.

Marţi seara, polițiștii au fost sesizați de către un bărbat despre faptul că, în aceeaşi zi, în jurul orei 8, fiul său minor, Ştefan Nicolae, în vârstă de 10 ani, din Sibiu, a plecat de la la școală, din Sibiu, şi nu s-a mai întors acasă.

Copilul are 1,60 metri înălţime, 46 de kilograme, ochi verzi, păr brunet, scurt. În momentul plecării, minorul purta echipament sport de culoare negru, hanorac negru, încălțăminte sport de culoare alb, ghiozdan de culoare albastru.

Ca semne particulare, copilul are tatuaje pe ambii umeri cu inscripția “Tatăl meu”, respectiv un desen ce prezintă forma unei inimi, urmat de inscripția “Ali”.

PUBLICITATE

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre acest minor sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

UPDATE 21.50 – “Din fericire, în urmă cu câteva minute, minorul a fost găsit de către polițiști în apropiere de domiciliu, în zona cartierului Țiglari. Din primele verificări nu rezultă indicii ca ar fi fost victima vreunei infracțiuni, copilul declarand ca s-a aflat la un prieten, în municipiul Sibiu. Minorul va fi încredințat familiei”, a precizat Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu. 

Comentează

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ad
Ad
PUBLICITATE
PUBLICITATE

DELGAZ

Subiecte

ULTIMA ORĂ