fbpx
Acum citesti:
Circulație oprită pe A1, în zona Cristian – Săliște din cauza unui accident. Carosabilul este acoperit parțial cu zăpadă
Intreg articolul 2 minute de lectura

Circulație oprită pe A1, în zona Cristian – Săliște din cauza unui accident. Carosabilul este acoperit parțial cu zăpadă

Circulația pe Autostrada Sibiu – Orăștie se desfășoară în condiții de iarnă, cu carosabilul acoperit în bună parte de zăpadă, deși CNADR a trimis pe teren utilajele pentru deszăpezire, cantitate a dezăpadă căzută pare să depășească ritmul de curățare.

ORA 13.00 – Circulația a fost oprită în zona Cristian – Săliște din cauza unui accident de circulație.

ORA 14.30 – Circulația s-a reluat pe sensul către Sibiu, dar rămâne blocată pe sensul către Sebeș.

Ninsoarea dă bătăi de cap șoferilor pe Autostrada A1, Sibiu – Orăștie, pe sectorul de drum din județul Sibiu, unde zăpada cade încontinuu de câteva ore iar utilajele de deszăpezire nu reușesc să mențină asfaltul curat. Secția Autostrăzi a DRDP Brașov a anunțat că sunt pe teren 33 de autoutilaje care au răspândit până la ora transmiterii informației 258 de tone de sare și două tone de Clorură de Calciu, atât pe A1, cât și pe A3.

Potrivit unei informații de ultimă oră, transmisă de Poliția Română, centrul Infotrafic, circulația a fost oprită pe ambele căi de rulare pe A1 Sibiu – Sebeș, din cauza unui accident în care au fost implicate două tiruri. O persoană a fost rănită.

ACTUALIZARE 14.30: Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulaţia pe sensul către Sibiu al autostrăzii A1 Sebeş – Sibiu s-a reluat. Din cauza unei coliziuni între două autotrenuri (un tir a rupt glisiera metalică mediană şi a pătruns pe sensul opus, unde s-a izbit de celălalt vehicul), care a avut loc la kilometrul 264 în jurul orei 11.45, traficul pe ambele căi de rulare ale sectorul kilometric 254 – 270(Ocna Sibiului – Sălişte, judeţul Sibiu) fusese întrerupt. Pe sensul către Sebeş, circulaţia rămâne deocamdată oprită.

CNADR: Traficul este deviat pe DN 1, pe ambele sensuri după cum urmează:
– pe sensul Sebeș – Sibiu va fi deviat ieșire Săliște, km 270 – DN 1 – intrare Ocna, km. 254.
– pe sensul Sibiu – Sebeș, traficul este deviat la km 254, ieșire Ocna, direcționat spre DN 1 – Săliște.
Menționăm că în momentul accidentului carosabilul a fost negru, zăpada de pe carosabil care se vede în imagine s-a depus ulterior.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.