fbpx
Acum citesti:
VIDEO Violență rar întâlnită între două tinere, în Parcul Cetății. Cauza luptei: gelozia
Intreg articolul 2 minute de lectura

VIDEO Violență rar întâlnită între două tinere, în Parcul Cetății. Cauza luptei: gelozia

Două tinere din Sibiu s-au luat la bătaie luni, 25 februarie, în Parcul Cetății. Dincolo de violența agresoarei, șocant este că, deși din filmare se sesizează ușor prezența altor persoane, nimeni nu intervine. Ba din contră, fata este încurajată să lovească. Se pare că cele două fete sunt eleve la Liceul Tehnologic „Avram Iancu” din Sibiu, cea care agresează și la Colegiul Național Pedagogic „Andrei Șaguna” din Sibiu, cea care este bătută. 

ACTUALIZARE: Poliția a reușit identificarea fetelor care s-au bătut în Parcul Cetății. Ambele sunt minore și sunt din Sibiu. Cea care a lovit are 17 ani, cealaltă fată, victima, are 16 ani. Cea din urmă a depus plângere la poliție, în baza căreia s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe.
Recunoașterea fetelor a fost făcută pe baza imaginilor publicate în presă, polițiștii mergând în liceele “Avram Iancu” și “Andrei Șaguna”, unde au fost găsite la cursuri . Motivul invocat de cele două a fost gelozia, la mijloc fiind un băiat de clasa a IX-a.

Inițial, poliția anunțase că pe baza imaginilor publicate online, sunt efectuate cercetări privind identitatea celor două tinere.

„În referire la imaginile publicate în mediul online, care surprind o agresiune între două tinere, vă informăm că, la nivelul Poliției Municipiului Sibiu, s-au declanșat verificări privind stabilirea situației de fapt, identificarea persoanelor implicate și aplicarea măsurilor legale în consecință”, declarase Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Până în prezent, la poliție, nu a fost înregistrată nicio plângere care să vizeze acest incident.

Reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Sibiu au reacționat și ei.

„Este regretabil că acești tineri nu pot să își rezolve animozitățile decât dând cu pumnul și înjurându-se. Poate mai regretabil este faptul că acești colegi ai acestor două eleve, în loc să aplaneze conflictul și să intervină, ei încurajau loviturile și această atitudine de stradă. Conform statutului elevului, din păcate, o cercetare disciplinară a acestor fapte se poate realiza numai în situația în care ele se petrec în spațiul școlar”, spune prof. Constantin Dincă, purtătorul de cuvânt al IȘJ Sibiu.

În acest caz, poliția a demarat o anchetă pentru indentificarea persoanelor implicate în violențe.

ATENȚIE! Imagini cu un puternic impact emoțional

 

 

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.