5.1 C
Sibiu
vineri, aprilie 19, 2024

Accident misterios, soldat cu decesul unui bărbat, pe Autostrada A1 în județul Sibiu

spot_imgspot_imgspot_img
Cele mai citite

Un bărbat a murit, duminică noaptea spre luni, în județul Sibiu, pe Autostrada A1, Sibiu – Sebeș, după ce autocamionul pe care îl conducea s-a răsturnat între Aciliu și Apoldu. Poliția nu a elucidat condițiile în care s-a produs accidentul.
ACTUALIZARE: Informațiile de ultimă oră arată că șoferul decedat în accidentul rutier de duminică noaptea are 36 de ani și este din județul Bihor.
Un accident care deocamdată rămâne învăluit în mister s-a produs duminică seara, pe sectorul Aciliu – Apold, al Autostrăzii Sibiu – Sebeș. La fața locului au ajuns echipaje ale ISU Sibiu după ce au fost semnalate scurgeri de carburant pe șosea. Polițiștii și echipajele SMURD au descoperit un acutocamion răsturnat, iar șoferul acestuia era decedat. Deoarece niciun alt autovehicul nu era prezent la fața locului, polițiștii au început o anchetă pentru a desluși condițiile înc are s-a produs tragicul eveniment.
„Pe A1, între Aciliu și Apoldu, un autocamion este răsturnat pe banda de urgență. Șoferul este decedat. În cauză se efectuează cercetări cu privire la circumstanțele producerii accidentului rutier”, a precizat Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Egal pentru FC Hermannstadt cu Botoșani. Gol fenomenal marcat de Neguț

FC Hermannstadt a terminat la egalitate, scor 1-1, partida de vineri după amiaza cu FC Botoșani. Sibienii au evoluat...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect