13.3 C
Sibiu
vineri, martie 29, 2024

Șase copii din Sibiu s-au vindecat de COVID-19 și au fost externați. În cele două spitale mai sunt 171 de adulți și 12 copii

Cele mai citite

La o lună de la confirmarea primului caz de coronavirus din Sibiu, orașul are acum 282 de persoane confirmate și, din nefericire, 18 decese în rândul celor care s-au infectat cu SARS-CoV-2. Potrivit autorităților locale, în ultimele 24 de ore s-au făcut alte 75 de teste în cele două spitale, care au adus 12 noi cazuri de COVID-19. Șase copii au fost externați în ultimele zile, după ce testele lor au devenit negative.
În acest moment, în spitalele din Sibiu se află internate cu diagnostic Covid-19 un număr de 183 de persoane, din care 8 se află în Secția Anestezie Terapie Intensivă, în stare critică. În total, la Spitalul Județean, astăzi sunt 171 de pacienți COVID-19, după externarea altor șase persoane, în ultimele 24 de ore. În ceea ce privește copiii care au fost infectați cu coronavirus, numărul lor a ajuns la 18, dar, din fericire, 6 s-au vindecat și au fost externați. În total, avem 81 de pacienți Covid-19 vindecați de la debutul pandemiei de coronavirus.
În total, au fost realizate 2.051 de teste cu probe recoltate de la 1.241 de persoane, în condițiile în care pentru ca o persoană să fie externată are nevoie de cel puțin două teste negative.
După depistarea cazurilor de coronavirus din județ, mai sunt în izolare 1005 persoane, iar în carantină, 264 de persoane.
Amenzi
În ceea ce privește sancțiunile contravenționale, în cursul zilei de ieri, 28 aprilie, au fost aplicate 62 de sancțiuni în valoare de peste 90.000, din care 53 sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea măsurilor privind restricționarea circulației și 9 pentru alte fapte, în context COVID 19.
În perioada de referință, 12  persoane au fost conduse în centrele de carantină, iar 774 persoane au fost verificate cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse, fiind identificate 53 persoane care nu au respectat interdicțiile privind deplasarea/libera circulație.
În urma desfășurării misiunilor, jandarmii au aplicat 2 sancțiuni în valoare de 4.000 lei, pentru nerespectarea măsurilor privind restricționarea circulației persoanelor în afara locuinței sau gospodăriei.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

FOTO: Copaci transplantați de pe o stradă din Sibiu. Artera a intrat în lucrări de modernizare

Lucrările de modernizare a străzii Marburg din cartierul Tineretului au început, anunță municipalitatea sibiană.Acestea includ relocarea rețelelor de utilități,...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect