-0.9 C
Sibiu
marți, martie 19, 2024

Veste bună în premieră la Sibiu: Numărul vindecărilor COVID-19 l-a egalat pe cel al spitalizaților și decedaților

Cele mai citite

Situație aproape la egalitate în acest moment, între numărul cazurilor infectate cu SARS CoV-2 (coronavirus) vindecate și cele care se află încă în spital sau au decedat. Potrivit datelor oficiale, până acum au fost confirmate 437 de persoane, din care vindecate sunt 218.
Din păcate, dintre cele 219 persoane care nu s-au vindecat în județul Sibiu de COVID-19, 34 au decedat, astfel că în spital mai sunt 185 de cazuri active. Numărul a crescut ușor față de ieri, când erau 183 de pacienți spitalizați. Doi dintre noii pacienți sunt copii, care se adaugă altor trei internați în urmă cu două zile și ajung, în total, la Pediatrie, la 18 copii. În același timp, numărul vindecărilor din ultimele 24 de ore se ridică la 10 persoane.
În județul Sibiu, de la debutul pandemiei și până în prezent, au fost efectuate un număr de 3.246 de teste, din care 437 de persoane confirmate pozitiv (409 adulți și 28 copii) și 1631 de persoane confirmate negativ. În total, au fost testate peste 2.000 de persoane din județul Sibiu, ceea ce reprezintă numai aproxiamtiv 0,5% din totalul populației din județ.
În acest moment, se mai află în izolare 605 persoane, iar în carantină instituționalizată 327 persoane.

Oferta săptămânii

spot_img
spot_img
Ultimele știri

FOTO: Biciclete performante pentru cicliștii CSM Mediaș

Două biciclete au fost oferite de Clubul Sportiv Școlar Mediaș pentru 2 dintre cei mai buni sportivi ai clubului.Miruna...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect