Connect with us

Sport

Fiu de boxer, mare luptător de K-1

Redactia Sibiu 100%

Publicat

pe

Clubul sibian Kudokai Full Contact a anunţat săptămâna trecută cea mai nouă achiziţie a clubului la categorie grea, luptătorul K-1 şi vedeta Local Kombat, Raul “Iron” Cătinaş. Cel mai tânăr luptător de K-1 din România de la categoria supergrea, care a reuşit să învingă nume sonore precum: Stefan Leko, Paola Mataele, ambii prin KO, dar şi pe experimentatul Dzevak Poturak este de acum membru al clubului de la Sibiu. “Raul este printre primii 25 de luptători din Europa. Are un potenţial excepţional” declară promotorul şi managerul său Alex Baciu (foto). Pe lângă per­formanţele în K – 1, Raul Căti­naş este cel mai tânăr luptător de kickboxing din România de la categoria su­pergrea. La vârsta de 21 de ani şi o înălţime de 1,85 metri, cân­tăreşte 108 kg, cu un raport de masă musculară excelentă. “Primul său meci oficial pentru clubul Kudokai va fi la Grand Prix-ul Mondial de la Bucureşti din mai. Datorită lui şi restului de sportivi ai clubului dorim să ajungem unul din primele două cluburi din ţară” declară Adrian Mihai, sensei Kudokai, care îl va antrena pe Raul. În exclusivitate pentru Sibiu 100% Raul “Iron” Cătinaş a acordat un interviu: Rep.: De ce ai ales să vii la Sibiu, la clubul Kudokai? Raul: Visul meu este să ajung campion de K1. De asta am ales acest club. Este de perspectivă. Aici am con­diţii bune de an­trena­ment, voi fi trimis la pregătire şi în Olanda. Rep.: Ce te-a îndrep­tat spre acest sport? Raul: Tatăl meu a murit acum 12 ani, când aveam doar 8 ani. A fost boxer şi îmi amintesc cum de mic făceam box cu el cu palmele. Eram mereu un băiat solid, gata de bătaie pe stradă. Mă mai luam cu băieţii la trântă pe stradă, în Lugoj, chiar şi de cei mai mari. Mai luam şi bătaie. De atunci îmi doream să fiu cel mai bun luptător. La 16 ani am descoperit sala de kickboxing. M-am dus să învăţ să mă apăr, dar treptat şi prin antrenorul meu, am ajuns să parti­cip la competiţii. Rep.: Spui mereu că vei ajunge campion. De ce crezi asta? Raul: Sunt sigur că voi ajunge cam­pion, cu aju­torul lui Dum­ne­zeu. Tatăl meu m-a educat în spiritul acesta. De mic, pe stradă, nu îmi era frică niciodată. Chiar dacă mă mai băteau unii băieţi mai în vârstă ca mine, eu nu mă dădeam bă­tut. Am înţeles apoi diferenţa între sport şi lupta de stradă. Nu poţi să ajungi campion fără antrenament, sacrificii sau stând prin baruri. Trebuie să ştii să te controlezi, să fii concentrat. Rep.: De unde supra-numele de “Iron”(fier? Raul: Luptam în 2008 la Praga cu un sportiv foarte puternic. Am primit atunci multe lovituri. Adesea, deşi eu eram cel lovit dur, sportivul cădea jos. Eu rămânean în picioare neclintit. Mi-au spus atunci că sunt “de fier” şi de atunci aşa mi-a rămas porecla. Mie îmi place pentru că aşa i se spunea şi lui Mike Tyson, modelul meu din copilărie. Călin Blaga

PUBLICITATE
PUBLICITATE
Comentează

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Judeţ

Luni se vând bilete la Gaz Metan – Sepsi Sfântu Gheorghe

Avatar

Publicat

pe

Gaz Metan joacă luni, de la ora 18, cu Sepsi Sfântu Gheorghe, în etapa a zecea din Liga I. Biletele la acest meci se pun în vânzare luni începând cu ora 15, la casieria Stadionului Gaz Metan.

Prețul unui bilet este de 25 lei la Tribuna oficială, respectiv 10 lei la Tribuna 1 și Tribuna 2. De asemenea, biletele pot fi deja achiziționate online, de pe BILETE.RO.

PUBLICITATE

Conform actualului protocol în vigoare, spectatorii trebuie să aibă asupra lor la intrarea pe stadion dovada vaccinării anti-COVID-19, pentru care au trecut cel puțin 10 zile de la finalizarea schemei de vaccinare. Aceasta poate fi prezentată pe telefonul mobil sau pe suport de hârtie.

De asemenea, au acces persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR, nu mai vechi de 72 de ore, sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid, nu mai vechi de 24 de ore, în format fizic. Totodată, vor avea acces și spectatorii care prezintă dovada că se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi de la confirmarea infectării cu SARS-CoV-2.

Federația Română de Fotbal a aprobat noul protocol medical prin decizie de Comitet de Urgență. Concret, a fost modificat Protocolul medical pentru desfășurarea competițiilor. Cea mai importantă modificare este cea referitoare la faptul că minorii nu mai sunt obligați să se testeze, fiind astfel exceptați de la regula testării, atât ca sportivi, cât și ca suporteri.

PUBLICITATE

CITEȘTE MAI MULT

Sport

FC Hermannstadt joacă astăzi în șaisprezecimile Cupei României

Avatar

Publicat

pe

FC Hermannstadt joacă, în această după amiază, în deplasare, împotriva celor de la Club Atletic Oradea în șaisprezecimile Cupei României.

Club Atletic Oradea evoluează în prezent în Liga 3, seria 10, unde ocupă locul 2 cu 10 puncte după primele 4 etape. De asemenea, în etapa precedentă de Cupa României, bihorenii au reușit o performanță notabilă, eliminând pe cei de la ,,U” Cluj, cu scorul de 2-1.

PUBLICITATE

De cealaltă parte, FC Hermannstadt a trecut în turul 4 de cei de la A.F.C.Odorheiu Secuiesc, cu scorul de 3-1 la penalti-uri, după ce în timpul regulamentar de joc scorul a fost 0-0. Pentru această confruntare din lotul sibienilor vor lipsi fundașul central Paul Antoche, mijlocașul defensiv Mino Sota și playmakerul Ionuț Năstăsie, accidentați.

Partida dintre Club Atletic Oradea și FC Hermannstadt se dispută astăzi, de la ora 16:30, pe Stadionul “Iuliu Bodola” din Oradea. Partida va fi transmisă live pe pagina de facebook oficială a clubului FC Hermannstadt.

 ,,Așa cum am declarat și în trecut, Cupa României este o competiție care ne interesează. S-a văzut acest lucru și în meciul precedent cu Odorheiu, chiar dacă ne-am calificat mai greu. Să nu uităm de faptul că atunci veneam după o pauză competițională care ne-a scos oarecum puțin din ritm.

PUBLICITATE

Pe de altă parte, este o ocazie în plus pentru fotbaliștii care au primit mai puține minute până acum să demonstreze că au valoare. Sunt convins că vor face asta în meciul cu cei de la Oradea. Vor fi mai multe schimbări în primul XI, însă sper ca ele să fie decisive, în favoarea noastră”, a declarat tehnicianul sibienilor, Marius Măldărășanu.

PUBLICITATE
CITEȘTE MAI MULT

Judeţ

Gaz Metan începe lupta în Cupa României, în deplasare, cu Concordia Chiajna

Avatar

Publicat

pe

Gaz Metan Mediaș joacă, miercuri după amiaza, în 16-imile Cupei României cu Concordia Chiajna, în deplasare.

Medieșenii abordează partida cu un moral excelent după victoria din deplasare, 2-1, cu Rapid, de vinerea trecută. Succesul a coincis cu prima partidă a lui Ilie Poenaru în rolul de tehnician al “lupilor negri”.

PUBLICITATE

Medieșenii se așteaptă la o partidă dificilă la Chiajna din două motive: Concordia joacă foarte bine în acest început se sezon al ligii secunde, anunțându-se o candidate certă pentru promovarea în Liga I, iar pe de altă parte fotbaliștii lui Ilie Poenaru trebuie să se adapteze rapid la gazonul de la Chiajna, unul artificial.

Chiar și în aceste condiții, Ilie Poenaru nu concepe alt rezultat decât victoria și a spus că Gaz Metan trebuie să-și respecte blazonul de formație din prima ligă. Partida dintre Concordia Chiajna și Gaz Metan se dispută miercuri după amiaza de la ora 16.30.

“Eu îmi doresc să câștig fiecare partidă. Întâlnim o echipă foarte bună, care după toate rezultatele de până acum și după felul în care joacă, are șanse mari să promoveze anul viitor în Liga I, deci mă aștept la un meci foarte greu. În plus, jucăm și pe un teren sintetic și va trebui să ne adaptăm foarte repede.

PUBLICITATE

Trebuie să câștigăm această partidă pentru că suntem echipă de Liga I și trebuie să ne respectăm blazonul”, a spus noul tehnician al medieșenilor, Ilie Poenaru.

PUBLICITATE
CITEȘTE MAI MULT
Ad
PUBLICITATE
PUBLICITATE

DELGAZ

PUBLICITATE

Subiecte

ULTIMA ORĂ

CELE MAI CITITE