13.3 C
Sibiu
vineri, martie 29, 2024

Șomerii sibieni au la dispoziție aproape 1.400 de locuri de muncă

Cele mai citite

La nivelul judeţului Sibiu sunt disponibile în această perioadă un număr de1.374 locuri de muncă vacante oferite de către 81 de angajatori. Din totalul locurilor de muncă oferite, 33 se adresează persoanelor cu studii superioare.
 
Se caută, printre altele, analist cumpărări, economist, controlor financiar, inginer căi ferate, drumuri şi poduri, inginer construcţii civile, inginer mecanic, inginer textile, pielărie, manager achiziţii, programator de sistem informatic sau revizor gestiune, în timp ce 1.341 sunt pentru persoane fără studii superioare.
35 de joburi sunt pentru șoferi de autoturisme, camionete și autobuze, iar 12 posturi sunt oferite pentru controlori calitate. Alte 177 de locuri de muncă disponibile sunt pentru muncitorii necalificați în industria confecțiilor, iar 20 de locuri de muncă pentru agenți de securitate. 5 posturi sunt oferite pentru asfaltatori, iar 222 de locuri de muncă sunt pentru agenți servicii client.
Ofertă de locuri de muncă se înregistrează și la zidari, unde sunt oferite 19 joburi, 8 locuri de muncă fiind oferite vânzătorilor. În același timp sunt oferite 85 de posturi pentru lucrători comerciali și 22 de joburi pentru lăcătuși mecanici. Sibienii aflați în căutarea unei slujbe mai au la dispoziție posturi de operatori mase plastice, tâmplari, programatori, stivuitoriști sau vânzători.
Lista completă a posturilor disponibile poate fi consultată la sediul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Sibiu, strada Morilor numărul 51 A.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Vremea în aprilie: temperaturi mai ridicate decât cele normale perioadei

Pe tot parcursul lunii aprilie, temperaturile vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă.Săptămâna 1-8 aprilieValorile termice...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect