5.7 C
Sibiu
joi, aprilie 18, 2024

Săptămână cu peste 1.000 de joburi pentru șomerii sibieni

Cele mai citite

Sunt 1.005 locuri de muncă disponibile în această săptămână în județul Sibiu oferite de către un număr de 77 de angajatori. Din totalul locurilor de muncă, 34 se adresează persoanelor cu studii superioare.
 
Se caută director de agenţie de turism tour operatoare, inginer geodez, inginer căi ferate drumuri şi poduri, inginer instalaţii pentru construcţii,  inginer producţie, ofiţer operaţiuni financiare bancare, proiectant inginer electronist sau proiectant inginer mecanic, în timp ce 971 de locuri de muncă sunt pentru persoane fără studii superioare.
23 de joburi sunt pentru șoferi de autoturisme, camionete și autobuze, iar 17 posturi sunt oferite pentru controlori calitate. Alte 34 de locuri de muncă disponibile sunt pentru muncitorii necalificați în industria confecțiilor, iar 28 de locuri de muncă pentru agenți de securitate.15 posturi sunt oferite pentru ajutor de bucătar și ospătar, iar 120 de locuri de muncă sunt pentru agenți de vânzări.
Ofertă de locuri de muncă se înregistrează și la zidari, unde sunt oferite 10 joburi, 5 locuri de muncă fiind oferite vânzătorilor. În același timp sunt oferite 111 posturi pentru lucrători comerciali și 10 joburi pentru instalatori instalații tehnico-sanitare și de gaze. Sibienii aflați în căutarea unei slujbe mai au la dispoziție posturi de operatori mase plastice, tâmplari, programatori, stivuitoriști sau vânzători.
Lista completă a posturilor disponibile poate fi consultată la sediul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Sibiu, strada Morilor numărul 51 A.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

FOTO: Prima cabană montană construită în România este în județul Sibiu

Prima cabană montană construită în România se află în județul Sibiu, la 1.540 de metri înălțime. "Priveliște splendidă și...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect