1.2 C
Sibiu
vineri, aprilie 19, 2024

Aproape 1.000 de locuri de muncă în Sibiu și județ

spot_imgspot_imgspot_img
Cele mai citite

În această săptămână, la nivelul județului Sibiu sunt disponibile 977 de locuri de muncă vacante oferite de către 88 angajatori. Din totalul locurilor de muncă, 55 sunt pentru persoanele cu studii superioare.
Se caută, printre altele, inginer electroenergetică, inginer electromecanic, inginer în industria alimentară, inginer instalații pentru constructii, programator, medic stomatolog sau pedagog, în timp ce 922 sunt pentru persoane fără studii superioare.
6 joburi sunt pentru șoferi de autoturisme, camionete și autobuze, iar 23 de posturi sunt oferite pentru controlori calitate. Alte 28 de locuri de muncă disponibile sunt pentru muncitorii necalificați în industria confecțiilor, iar 38 de locuri de muncă pentru agenți de securitate. 18 posturi sunt oferite pentru ajutor de bucătar și ospătar, iar 17 locuri de muncă sunt pentru asistenți relații publice și comunicare.
Ofertă de locuri de muncă se înregistrează și la sudori, unde sunt oferite 16 joburi, 26 de locuri de muncă fiind oferite vânzătorilor. În același timp sunt oferite 111 posturi pentru lucrători comerciali și 7 joburi pentru instalatori instalații tehnico-sanitare și de gaze. Sibienii aflați în căutarea unei slujbe mai au la dispoziție posturi de operatori mase plastice, tâmplari, programatori, stivuitoriști sau vânzători.
Lista completă a posturilor disponibile poate fi consultată la sediul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Sibiu, strada Morilor numărul 51 A.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Avertisment: Țepele continuă la telefon. „Vă sună Ionescu Alexandru”

Directoratul Național de Securitate Cibernetică a atras atenția, joi, că tentativa de fraudă în care apelanții se dau angajați...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect