4.1 C
Sibiu
marți, martie 19, 2024

ISU Sibiu: Este FAKE NEWS. Apă Canal Sibiu: Lipsa apei este posibilă doar în cazul unor vârfuri de consum

Cele mai citite

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Sibiu catalogheaza drept fake nwes informația potrivit căreia luni, 30 martie, o parte dintre sibieni nu vor avea apă la robinete.
Totul a pornit de la o informare a societății Apă Canal Sibiu despre unele lucrări care vor fi executate în zona străzii Aviației. Cei de la Apă Canal precizează însă că pot apărea probleme în cazul unor vârfuri de consum, însă în aceste situații sibieni pot solicita apă prin intermediul autospecialelor.
„Informațiile potrivit cărora cetățenii sibieni nu vor avea apă potabilă mâine, sunt FAKE NEWS. Potrivit anunțului emis de societatea de furnizare a apei din municipiul Sibiu, mâine 30 martie 2020, se vor efectua lucrări la sistemul de alimentare cu apă fără ca aceasta să se sisteze. Le reamintim cetățenilor să ia în considerare doar informațiile verificate prin sursele oficiale!”, transmit oficialii ISU Sibiu.
Apă Canal Sibiu precizează că lipsa apei în zonele menționate este posibilă doar în cazul unor vârfuri de consum, pe perioade scurte de timp. Luni, 30 martie, între orele 8-22, vor fi executate lucrări de reparație la conducta de transport DN 600, din zona străzii Aviatiei din municipiul Sibiu.
„În intervalul menționat se vor înregistra scăderi ale presiunii apei potabile pentru consumatorii din Zona Industrială Vest, Șoseaua Alba Iulia ( între strada E. A. Bieltz și Aeroport), Cartierul Alma – Ogorului, precum și în localitățile Cristian, Șura Mică și Ocna Sibiului.
Apa Canal Sibiu va executa o serie de reglaje în rețeaua de distributie, suplinind aportul de apă în zonele afectate însă, în funcție de consumul din rețea, pot apărea situații punctuale de lipsă totală a apei. În aceste situații, abonații pot solicita apă prin intermediul autospecialelor ce vor fi la dispoziția celor afectați, programarea făcându-se prin dispecerat”, transmit oficialii companiei de apă.

Oferta săptămânii

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni. Anunțul transmis de ANM

Vremea se va răci în toate regiunile în următoarele două zile, urmând ca, până la finalul acestei săptămâni, temperaturile...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect