4 C
Sibiu
vineri, aprilie 19, 2024

Peste 500 de joburi în județul Sibiu

spot_imgspot_imgspot_img
Cele mai citite

La nivelul judeţului Sibiu sunt disponibile în această perioadă un număr de 529 de locuri de muncă vacante oferite de către 70 de angajatori. Din totalul locurilor de muncă, 3 posturi se adresează persoanelor cu studii superioare. Este vorba despre inginer construcţii civile, industriale şi agricole, inginer electroenergetică și manager resurse umane. De asemenea,  526 de posturi sunt pentru persoane fără studii superioare.

15 joburi sunt pentru șoferi de autoturisme, camionete și autobuze, iar 17 posturi sunt oferite pentru montatori subansamble. Alte 66 de locuri de muncă sunt disponibile sunt pentru muncitorii necalificați la ambalarea produselor solide și semisolide, iar 16locuri de muncă pentru agenți de securitate.
40 de posturi sunt oferite pentru asamblator montator articole marochinărie, iar 17 locuri de muncă sunt pentru muncitorii necalificați la asamblarea și montarea pieselor. Ofertă de locuri de muncă se înregistrează și la zidari, unde sunt oferite 6 joburi, 11 locuri de muncă fiind oferite electricienilor. În același timp sunt oferite 53 de posturi pentru lucrători comerciali și 6 joburi pentru casieri. Sibienii aflați în căutarea unei slujbe mai au la dispoziție posturi de operatori mase plastice, tâmplari, programatori, stivuitoriști sau vânzători.
Lista completă a posturilor disponibile poate fi consultată la sediul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Sibiu, strada Morilor numărul 51 A.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Avertisment: Țepele continuă la telefon. „Vă sună Ionescu Alexandru”

Directoratul Național de Securitate Cibernetică a atras atenția, joi, că tentativa de fraudă în care apelanții se dau angajați...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect