fbpx
Acum citesti:
Hoț de telefoane, prins în flagrant de polițiști, pe stradă, în Mediaș
Intreg articolul 2 minute de lectura

Hoț de telefoane, prins în flagrant de polițiști, pe stradă, în Mediaș

Marți după amiaza, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Mediaș au surprins în flagrant un tânăr în timp ce fura telefonul mobil unei femei care mergea pe stradă, în Mediaș. Polițiștii au descoperit că nu a fost singura faptă de acest gen comisă de individ.

Un medieșean în vârstă de 20 de ani a sustras telefonul mobil al unei femei, chiar pe stradă, din fericire un echipaj de poliție reușind să-l prindă în flagrant. Polițiștii l-au reținut și dus la sediu pentru primele cercetări, dar au descoperit că tânărul mai furase telefoanele și banii altor două femei, fapte săvârșite cu o zi înainte, tot pe străzi din municipiul Mediaș. În cazul telefoanelor furate, tânărul le-a smuls pur și simplu aparatele celor două femei care discutau la telefon în momentul furtului.

Prejudiciul, în valoare de aproximativ 1.000 de lei, a fost recuperat în toate cele trei cazuri. Față de medieșean a fost luată măsura reținerii 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaș cu propunere de arestare preventivă pentru săvârșirea infracțiunii de furt.

Cercetările continuă la nivelul Poliției Municipiului Mediaș, Biroul de Investigații Criminale.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.