fbpx
Acum citesti:
FOTO – Val de incendii de vegetație în județul Sibiu
Intreg articolul 2 minute de lectura

FOTO – Val de incendii de vegetație în județul Sibiu

Val de incendii de vegetație, miercuri seara, în județul Sibiu. Pompierii și Serviciile Voluntare pentru Situații de Urgență au intervenit pentru stingerea incendiilor, care au mistuit mii de metri pătrați de vegetație.

 

Un prim incendiu a avut loc la Boița, unde au ars 1.000 de metri pătrați de vegetație. Pentru localizarea incendiului au intervenit membrii Serviciului Volunat Local pentru Situații de Urgență și un echipaj din cadrul ISU Sibiu. 8 hectare de vegetație au ars și la Porumbacu de Jos, unde au intervenit pompierii din cadrul ISU Sibiu.

Un alt incendiu puternic de vegetație s-a produs în Micăsasa, unde au ars 10 hectare de vegetație. Pentru stingerea focului au intervenit pompierii din Mediaș și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență din localitate.

La Agnita au ars, miercuri seara, 2.000 de metri pătrați de vegetație, un incendiu similar având loc și la Veștem, unde au intervenit Detașamentul de Pompieri Sibiu pentru stingerea focului.

În municipiul Mediaș au rs 500 de metri pătrați de vegetație uscată, dar și o baracă. Incendii de vegetație au avut loc în Avrig, Săcel și Mag, unde ars peste 2.000 de metri pătrați.

Val de incendii de vegetatie in judetul Sibiu 1
Val de incendii de vegetatie in judetul Sibiu 2
Val de incendii de vegetatie in judetul Sibiu 3
Val de incendii de vegetatie in judetul Sibiu 4
Val de incendii de vegetatie in judetul Sibiu 5
Val de incendii de vegetatie in judetul Sibiu 6
Val de incendii de vegetatie in judetul Sibiu 7
Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.