16.2 C
Sibiu
vineri, martie 29, 2024

Prins băut la volan, un bărbat s-a dat drept fratele său pentru ca avea și permisul anulat

Cele mai citite
Un bărbat de 34 de ani din Sibiu s-a urcat băut la volan și a fost oprit de polițiști. Pentru că avea și permisul de conducere anulat, bărbatul s-a dat drept fratele său și le-a spus oamenilor legii că nu are actele la el.
”La data de 31 martie, în jurul orei 01:30, în municipiul Sibiu, pe bulevardul Corneliu Coposu, polițiștii Biroului Rutier Sibiu au oprit pentru control un autoturism condus de către un sibian în vârstă de 34 de ani. La controlul documentelor, bărbatul nu a prezentat nici un act, motivând că nu le are asupra sa. În urma verificării datelor personale oferite de către șofer, polițiștii au stabilit că acestea sunt false, bărbatul dându-se drept fratele său pentru a ascunde faptul că are dreptul de a conduce anulat.” a declarat Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu
Șoferul s-a ales cu dosar penal pentru conducerea unui autovehicul având acest drept anulat, pentru fals privind identitatea dar și pentru conducere sub influența alcoolului. El avea o alcoolemie de 0,98 mg/l alcool pur în aerul expirat.
spot_img
spot_img
Ultimele știri

All 4 Sport Sibiu, noi performanțe la campionatele regionale de înot

Micii sportivi de la Clubul All 4 Sport Sibiu s-au întors cu rezultate notabile de la Campionatele Regionale de...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect