9.1 C
Sibiu
joi, aprilie 25, 2024

Sute de medieșeni vor fi premiați de Primărie

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Publicitate

Reprezentanții Primăriei Mediaș vor premia în apropierea Crăciunului cuplurile din oraș și Ighișul Nou care sărbătoresc nunta de aur. Peste câteva zile va fi organizată o festivitate de premiere a cuplurilor care au împlinit 50 de ani de căsătorie în perioada 1mai-31 decembrie 2017. Festivitatea de premiere va avea loc săptămâna viitoare. Vor fi premiate cuplurile care au aniversat sau vor aniversa în acest an nunta de aur, atât din Mediaş cât şi din satul aparţinător Ighişu Nou. Premiul va consta într-o Diplomă de Excelenţă şi o sumă de bani, respectiv 600 de lei pentru fiecare cuplu premiat.
Aproape 200 de medieşeni care au împlinit sau vor împlini 80 de ani de viaţă în intervalul 1mai-31 decembrie 2017 vor fi premiaţi de municipalitate în preajma Sărbătorilor de Crăciun. Aleşii locali au aprobat la şedinţa de luna trecută hotărârea privind premierea octogenarilor, festivitatea urmând să aibă loc în apropierea Crăciunului. Premiul pentru persoanele care au împlinit sau vor împlini 80 de ani va consta într-o Diplomă de Excelenţă şi suma de 400 de lei.
Și pensionarii cu venituri mici vor avea parte de surprize cu ocazia Crăciunului. Direcţia de Asistenţă Socială din cadrul Primăriei Mediaş va oferi în preajma Sărbătorilor de Iarnă, tichete sociale în valoare de 100 de lei pentru acei vârstnici ale căror pensii nu depăşesc 600 de lei. Potrivit reprezentanţilor municipalităţii, tichetele sociale urmează să le fie distribuite pensionarilor în apropierea sărbătorii Nașterii Mântuitorului. Direcţia de Asistenţă Socială a mai acordat astfel de tichete de 8 Martie, de Paști și în preajma Zilei Internaţionale a Persoanelor Vârstnice.

Publicitate

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

Încep înscrierile pentru școlile de poliție

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sibiu organizează recrutarea candidaţilor pentru admiterea în cadrul unităţilor de învăţământ postliceal din cadrul Ministerului...

Locuri de muncă

spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect