13.3 C
Sibiu
vineri, martie 29, 2024

Aparate joi de joacă pe unele străzi din oraș

Cele mai citite

Vești bune pentru copiii din municipiul Mediaș. Reprezentanții Direcției de Administrare a Domeniului Public din oraș anunță că pe parcursul acestui an vor fi achiziționate și montate aparate de joacă în mai multe locuri de joacă pentru cei mici. Este vorba despre zone din cartierele Vitrometan, Automecanica, După Zid sau la Hanul Greweln. Concret, vor fi montate aparate de joacă în locurile special amenajate de pe străzile George Topârceanu, Sebeșului sau Dealul Furcilor. În același timp, și în cursul acestui an, responsabilii Direcției de Administrare a Domeniului Public vor repara aparatele de joacă din celelalte spații de joacă din Mediaș.
„Pe parcursul anului 2018 se vor achiziționa aparate de joacă pentru locurile de joacă din municipiul Mediaș, aparate care vor fi montate în locurile de joacă amplasate pe straăzile Sebeșului, Dealul Furcilor, George Topârceanu, în cartierul După Zid și la Hanul Greweln. Locurile de joacă și implicit aparatele de joacă existente vor fi întreținute și reparate pe parcursul acestui an, la fel ca în fiecare an”, a spus Mihaela Calborean, directorul Direcției de Administrare a Domeniului Public Mediaș.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Retrospectivă. Primarii Sibiului 1990 – 2024

Activitatea Primăriei Sibiu, după Revoluția din 1989, se împarte în două perioade distincte: înainte și după Klaus Iohannis, în...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect