5.1 C
Sibiu
joi, aprilie 18, 2024

Lucrări la rețelele de apă, rețea canalizare menajeră și canalizare pluvială pe străzile Toma Ionescu, Castanilor și Octavian Goga

Cele mai citite

Compania Apa Târnavei Mari continuă lucrările de reabilitare a rețelei de apă, canalizare menajeră și canalizare pluvială din zona Vasea, cu lucrări de investiții pe străzile Toma Ionescu și Octavian Goga din municipiul Mediaș. Investiția amplă din zona Vasea, începută anul trecut cu reabilitarea rețelei de apă și canalizare pluvială de pe strada Castanilor continuă în acest an cu lucrarea „Reabilitare rețea apă, rețea canalizare menajeră și canalizare pluvială pe străzile Toma Ionescu și Octavian Goga, din Municipiul Mediaș”.
Aceasta este în valoare de 1,1 milioane de lei și se va derula cu finanțare de la bugetul local al municipiului Mediaș. Prin această investiție se va reabilita rețeaua de apă pe o lungime de 285de metri liniari, se vor executa două cămine de apă, 2 hidranți și un număr de 30 de branșamente la imobile. Reabilitarea rețelei de canalizare menajeră constă în executarea a 248 de metri liniari, rețea canalizare menajeră, 9 cămine și 25 de racorduri la imobile. Reabilitarea rețelei de canalizare pluvială constă în executarea a 250 de metri liniari rețea canalizare pluvială, 9 cămine, 14 guri de scurgere și 25 de racorduri ape pluviale la imobile.
Lucrările se vor desfășura de la intersecția străzii Gheeorghe Pop de Băsești cu strada Toma Ionescu și intersecția străzii Toma Ionescu cu strada Octavian Goga. Acestea se vor executa pe tronsoane și nu va fi necesară întreruperea circulației în zonă. Tronsoanele de lucru vor fi semnalizate corespunzător, iar circulația se va desfășura în condiții de atenție sporită. După finalizarea lucrărilor de reabilitare a rețelelor de apă, canalizare menajeră și canalizare pluvială, se va continua, în cadrul unei alte investiții derulate de municipalitate, cu refacerea integrală a infrastructurii rutiere.
Proprietarii de garaje și autoturisme din zona în care se vor desfășura lucrările sunt rugați să elibereze amplasamentul pe durata execuției, pentru a nu obstrucționa accesul utilajelor și pentru a evita producerea de accidente. Conform contractului, lucrarea se va derula în perioada 16 aprilie 2018 – 30 iunie 2018.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

ULTIMA ORĂ: Fetiță de 7 ani, lovită pe o trecere de pietoni din Cisnădie

O fetiță de 7 ani a fost rănită, miercuri seara, într-un accident rutier produs în Cisnădie, pe strada Grigore...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect