Acum citesti:
Acțiune de ecologizare la Arpașu de Jos organizată de TNL Sibiu
Intreg articolul 2 minute de lectura

Acțiune de ecologizare la Arpașu de Jos organizată de TNL Sibiu

TNL Sibiu a întreprins sâmbătă, 14 aprilie 2018, o acțiune de ecologizare pe raza localității Arpașu de Jos. Acțiunea face parte dintr-un eveniment mai amplu pe care tineretul liberal sibian îl desfășoară în această săptămână, marcând ,,Ziua Pământului”, zi care are loc anual pe data de 22 aprilie. Echipa TNL Sibiu s-a deplasat în Arpașu de Jos cu scopul de a ecologiza localitatea prin strângerea de deșeuri de pe străzi și spații verzi. Membrii organizației s-au împărțit în două echipe, acoperind astfel fiecare stradă de pe raza localității și strângând deșeurile de pe domeniul public.

Scopul acestei acțiuni a fost conștientizarea de către locuitori a faptului că locul deșeurilor din metal, plastic, carton sau hârtie nu este în natură, pe spații verzi sau pe stradă, ci în spațiile special amenajate. ,,Noi considerăm că o localitate curată este responsabilitatea fiecărui cetățean, iar păstrarea curățeniei creează confortul tuturor”, a precizat Robert Vornicescu, vicepreședintele TNL Municipiul Sibiu.

Echipa TNL Sibiu dorește să menționeze faptul că această acțiune a fost posibilă cu sprijinul primarului Constantin Văcariu, căruia organizația îi mulțumește pentru implicarea și deschiderea de care dumnealui a dat dovadă în acest demers.
Marcarea ,,Zilei Pământului” va continua duminică, 22 aprilie 2018. Echipa TNL Sibiu va promova mersul pe bicicletă – ,,Respirăm aer curat” pentru protejarea mediului înconjurător și pentru un stil de viață sănătos. Cu acest prilej, pe data de 22 aprilie toți cei interesați sunt invitați să se alăture tinerilor liberalisibieni, locul de întâlnire fiind sediul PNL de pe Bulevardul Nicolae Bălcescu.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.