12.2 C
Sibiu
joi, martie 28, 2024

Minor prins după ce a furat dintr-o casă

Cele mai citite

Un alt minor din Mediaș a fost reținut de polițiști, bănuit fiind că a furat mai multe bunuri dintr-o locuință. După ce luni a fost reținut un minor de 14 ani, autor al mai multor furturi, marți a venit rândul unui tânăr de 17 ani să fie prins de oamenii legii.
Polițiștii pun că în continuarea cercetărilor efectuate într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat, în cursul zilei de marți, în baza mandatului emis de Judecătoria Mediaș, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Mediaș au desfășurat o percheziție domiciliară în municipiu. Un minor în vârstă de 17 ani, localnic, a fost reținut.
Tânărul este bănuit că, în  24 februarie, ar fi intrat într-o locuință din municipiul Mediaș, de unde ar fi sustras un monitor de calculator, o tastatură și un mouse, bunuri în valoare de 250 de lei. În urma percheziției efectuate marți la domiciliul persoanei bănuite, polițiștii au găsit bunurile reclamate ca sustrase și le-au returnat persoanei vătămate.
Față de minor s-a luat măsura reținerii 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaș cu propunere de arestare preventivă pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Cercetările continuă la nivelul Poliției Municipiului Mediaș.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Peste 18.000 de persoane din Sibiu au buletinele expirate

La finalul lunii februarie 2024, în Registrul național pentru evidența persoanelor, au fost înregistrate 18.630 de persoane cu acte...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect