15.2 C
Sibiu
vineri, martie 29, 2024

Depășirea neregulamentară l-a dat de gol: transporta alcool fără acte de proveniență

Cele mai citite

O depășire neregulamentară l-a dat de gol pe un șofer din Sălaj. Oprit lângă Arpaș de Jos pentru o depășire neregulamentară, polițiștii au descoperit că acesta transporta aproape 100 de litri de alcool fără documente de proveniență.
 
Miercuri dimineața, în timpul desfășurării activităților rutiere, pe DN 1, în afara localității Arpașu de Jos, polițiștii rutieri au oprit un autoturism al cărui conducător auto fusese depistat efectuând manevra de depășire neregulamentară. Șoferul, în vârstă de 32 de ani, din județul Sălaj, s-a ales cu amendă și suspendarea dreptului de a conduce pe o perioadă de 30 de zile.
„În urma verificării autoturismului, polițiștii au constatat că bărbatul transporta cantitatea de 94 ,5 litri de lichid incolor, posibil alcool, destinat vânzării, fără a putea prezenta documente legale de proveniență. În cauză s-au întocmit actele constatatoare, urmând ca, în funcție de concentrația etilică a lichidului, să se stabilească natura penală sau contravențională a activității de comercializare a produsului. Marfa a fost ridicată în vederea confiscării, iar cercetările au fost preluate de către polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul I.P.J. Sibiu”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al poliției sibiene.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Retrospectivă. Primarii Sibiului 1990 – 2024

Activitatea Primăriei Sibiu, după Revoluția din 1989, se împarte în două perioade distincte: înainte și după Klaus Iohannis, în...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect