4 C
Sibiu
vineri, aprilie 19, 2024

FOTO – Șură cuprinsă de flăcări la Cisnădioara

spot_imgspot_imgspot_img
Cele mai citite

UPDATE – Pagubele înregistrate în urma incendiului de la Cisnădioara sunt importante. Au ars un autoturism de teren, un miniexcavator și un utilaj de tuns iarba. „Din fericire au fost salvate locuința și anexele gospodărești. Sursa probabila de aprindere: foc deschis în spații deschise”, explică responsabilii ISU Sibiu.
Pompierii Inpectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu intervin de urgență in localitatea Cisnădioara, pe strada Cireșilor, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o șură. Alături de pompieri se află membrii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Cisnădie și un echipaj SMURD.
„Din primele informații în anexă se găsesc elemente combustibile ( utilaje, fân, uleiuri, etc) și nu sunt menționate victime. Pompierii militari au acționat prompt și nu există pericol de propagare la locuința din apropiere”, explică sublocotenentul Alina Voina, purtătorul de cuânt al ISU Sibiu.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Avertisment: Țepele continuă la telefon. „Vă sună Ionescu Alexandru”

Directoratul Național de Securitate Cibernetică a atras atenția, joi, că tentativa de fraudă în care apelanții se dau angajați...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect