12.2 C
Sibiu
joi, martie 28, 2024

Un copil din Vurpăr a murit la trei zile de la naștere

Cele mai citite

Tragedie într-o familie din Vurpăr, după ce nou npscutul a murit la trei zile de la naștere. Mama băiețelului, născut în data de 7 mai, a depus plângere la Poliție trei zile mai târziu, polițiștii demarând de urgență o anchetă.
 
Copilul a murit în locuința familie, iar o echipă de anchetatori a demarat cercetările. După anliazarea primelor probe, anchetatorii au stabilit că nu sunt suspiciuni referitoare la circumstanțele în care s-a produs decesul copilului. Cadavrul micuțului a fost transportat la Laboratorul de Medicină Legală pentru efectuarea autopsiei și stabilirea cauzelor decesului.
„La nivelul Secţiei 1 Poliţie Rurală Şelimbăr s-a deschis dosar de cercetare penală privind săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă”, a spus Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.
Reprezentanţii Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu spun că bebeluşul născut în data de 7 mai la Maternitatea din Sibiu a fost externat clinic sănătos, luase în greutate şi era alimentat exclusiv la sân. Medicii așteaptă acum rezultatele necropsiei.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Peste 18.000 de persoane din Sibiu au buletinele expirate

La finalul lunii februarie 2024, în Registrul național pentru evidența persoanelor, au fost înregistrate 18.630 de persoane cu acte...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect