12.2 C
Sibiu
joi, martie 28, 2024

Vânătoare de comori pentru tinerii din Mediaș

Cele mai citite

Consiliul Local al Tinerilor Mediaș organizează cea de-a doua ediție a evenimentului intitulat „Jungla Medievală” în data de 26 octombrie 2019, de la ora 12.
Concursul se adresează tuturor elevilor claselor a VIII-a din școlile gimnaziale, precum și liceenilor din clasele a IX-a, a X-a și a XI-a. “Jungla Medievală” este un concurs de tip treasure hunt (vânătoare de comori). Echipele, alcătuite din câte 3 elevi de aceeași clasă, vor începe concursul din diferite locații, iar scopul lor este de a încheia traseul în cel mai scurt timp.
Acesta conține multiple probe, indicii și ghicitori pe diferite teme, pe care trebuie să le rezolve, descoperind astfel diverse obiective de interes din municipiul Mediaș. Înscrierea participanților se realizează până în data de 22 octombrie 2019, prin completarea formularului care este trimis fiecărei școli gimnaziale, iar liceenii interesați pot cere fișele de la consilierii Consiliului Local al Tinerilor din oraș.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Peste 18.000 de persoane din Sibiu au buletinele expirate

La finalul lunii februarie 2024, în Registrul național pentru evidența persoanelor, au fost înregistrate 18.630 de persoane cu acte...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect