4 C
Sibiu
vineri, aprilie 19, 2024

”Magia Copilăriei” într-o expoziție la Muzeul Municipal Mediaș

spot_imgspot_imgspot_img
Cele mai citite

Primăria Municipiului Mediaș, prin Direcția Municipală pentru Cultură, Sport, Turism și Tineret organizează la sediul Muzeului Municipal Mediaș o interesantă expoziție de artă, intitulată ”Magia Copilăriei”, realizată în colaborare cu Școala Gimnazială Numărul 7 și Școala Gimnazială „Constantin Ioan Motaș” din Mediaș.
Expoziția reunește un grup de elevi de la școlile amintite, coordonați de către profesorul Sorin Pănăzan, care vor prezenta publicului o serie de lucrări executate în diferite tehnici: acryl pe pânză și hârtie, tempera, acuarele sau desen în creion. Expoziția propune o incursiune în universul dinamic al copilăriei din zilele noastre, fiind interesant de urmărit această analiză a preocupărilor copiilor din prezent realizată într-un mod artistic tocmai de ei.
Vernisajul expoziţiei va avea loc vineri, 13 decembrie, ora 16, la sediul Muzeului Municipal Mediaș, strada Mihai Viteazu, numărul 46. Expoziţia va fi deschisă în perioada 13 decembrie 2019 – 29 ianuarie 2020.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Avertisment: Țepele continuă la telefon. „Vă sună Ionescu Alexandru”

Directoratul Național de Securitate Cibernetică a atras atenția, joi, că tentativa de fraudă în care apelanții se dau angajați...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect