9.2 C
Sibiu
vineri, aprilie 19, 2024

FOTO – Decembrie, luna darurilor și a surprizelor pentru elevii Liceului “Axente Sever” Mediaș

spot_imgspot_imgspot_img
Cele mai citite

După campania Shoebox, in urma căreia elevii și cadrele didactice ale Liceului Teoretic “Axente Sever” au confecționat și au donat pachete pentru copiii cu o situație materială precară din comuna Axente Sever, au urmat alte acțiuni prin care liceenii medieșeni au pus pe primul plan altruismul și dorința de a deveni spiridușii lui Moș Crăciun și de a aduce bucurie semenilor noștri.
În acest sens, axentiștii s-au mobilizat și au redescoperit bucuria de a dărui. Mai intâi elevii clasei a XII-a Instructor Sportiv, însoțiți de către profesorul Daniel Scorobeț, au dăruit pachete realizate de toți elevii și cadrele didactice ale liceului către filiala Mediaș a Crucii Roșii.
Pe de altă parte, elevii clasei a XI-a Științele Naturii intensiv Engleză, insoțiți de profesorii Claudiu Șimon și Alina Hațegan au oferit o mică atenție și un colind din suflet pentru persoanele vârstnice aflate în incinta Căminului Asociației Sfântul Mihail Mărturisitorul.
Axentiștii au adus bucuria colindelor și a nașterii Domnului pentru persoanele de la Căminul Asociației Sfântul Mihail Mărturisitorul și au împodobit alături de aceștia bradul de Crăciun. Activitățile de implicare a liceenilor axentiști în sprijinirea semenilor vor continua și în perioada următoare, și cu siguranță și pe parcursul anului 2020.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Mașinile vor avea obligatoriu montată o „cutie neagră”. De când intră în vigoare măsura

Din luna iulie, mașinile noi înmatriculate în Uniunea Europeană vor avea obligatoriu montată o „cutie neagră”.Din 6 iulie 2024,...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect