7.6 C
Sibiu
sâmbătă, aprilie 20, 2024

FOTO – Peste 700 de copii din Copșa Mică, incluși în Programul „Masă la școală”

spot_imgspot_imgspot_img
Cele mai citite

Vicepremierul Raluca Turcan s-a aflat recent la Copșa Mică, unde a vizitat Liceul Tehnologic „Nicolae Teclu” Copşa Mică, pentru a discuta cu oficialităţile locale şi persoanele din conducerea liceului despre implementarea Programul „Masă la școală”.
De asemenea s-au discutat şi alte aspecte legate de situaţia învăţământului copşean, despre proiectele de viitor ale şcolii. Un număr 735 de copii din Copșa Mică vor beneficia de Programul „Masă la școală” din acest semestru. Prin decizia Executivului de extindere a Programului Pilot „Masă la Școală” a fost inclus în program și Liceul Tehnologic „Nicolae Teclu” din Copșa Mică.
Astfel, 735 de copii din Copșa Mică, din care 380 preșcolari și elevi aflați în ciclul de învățământ primar, vor beneficia de un pachet alimentar diversificat la școală. Investițiile administrației publice locale din Copșa Mică în infrastructura educațională sunt un sprijin real pentru buna desfășurare a programului de alimentație diversificată în școală.
În ultimii 2 ani, conducerea Primăriei Copșa Mică a alocat fonduri de aproximativ 220.000 lei pentru construirea, dotarea și obținerea tuturor avizelor necesare funcționării cantinei din cadrul Liceului Tehnologic „Nicolae Teclu” din oraș.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

RAPORTOR LOCAL. “Anghel Saligny” va ridica județul

Primarii din județul Sibiu și Consiliul Județean Sibiu s-au mișcat bine în ceea ce privește depunerea proiectelor în programul...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect