5.1 C
Sibiu
joi, aprilie 18, 2024

Un sibian băut s-a izbit cu mașina de un pom. Un alt șofer beat a fost descoperit în Șelimbăr

spot_imgspot_imgspot_img
Cele mai citite

Șoferii băuți continuă să facă probleme pe șoselele din județ. În municipiul Sibiu,un șofer băut s-a izbit de un copac, iar polițiștii din Șelimbăr au descoperit un alt conducător auto băut.

Luni, în municipiul Sibiu, în timp ce conducea un autoturism pe strada Hipodromului, un sibian în vârstă de 56 de ani a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu un copac. În urma evenimentului au rezultat doar pagube materiale. Testarea alcoolscopică a conducătorului auto a rezultat într-o concentrație de 0,93 miligrame/liru alcool pur în aerul expirat, șoferul fiind însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. În cauză s-au întocmit actele premergătoare efectuării de cercetări penale privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului. Cercetările continuă la nivelul Biroului Rutier Sibiu.

Polițiștii din Agnita au oprit pentru control, luni după amiaza, un autoturism condus pe raza localității Merghindeal de către un tânăr în vârstă de 23 de ani, din comuna Bârghiș. Conducătorul auto a prezentat polițiștilor un permis de conducere despre care există suspiciunea rezonabilă că ar fi fals, în urma verificărilor efectuate constatându-se că cel aflat la volan nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice. Pe numele tânărului s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis, fals material în înscrisuri oficiale, respectiv uz de fals. Cercetările continuă la nivelul Poliției Orașului Agnita.

Luni seara, polițiștii Secției de Poliție Rurală Șelimbăr au depistat un bărbat în vârstă de 41 de ani, domiciliat în Hașag, în timp ce conducea un autoturism având o concentrație de 0,86 miligrame/litru alcool pur în aerul expirat. Șoferul a fost însoțit la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii nivelului de alcool în sânge, ulterior fiind întocmite actele premergătoare efectuării de cercetări penale privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului. Cercetările continuă la nivelul Secției de Poliție Rurală Șelimbăr.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Avertisment: Țepele continuă la telefon. „Vă sună Ionescu Alexandru”

Directoratul Național de Securitate Cibernetică a atras atenția, joi, că tentativa de fraudă în care apelanții se dau angajați...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect