12.2 C
Sibiu
joi, martie 28, 2024

GALERIE FOTO – Pasarelă finalizată, joi a avut loc recepția lucrării

Cele mai citite

Pasarela de lângă gara din Mediaș, care a beneficiat în ultima jumătate de an de ample lucrări de consolidare și modernizare, a fost finalizată. În cursul zilei de joi comisia de recepție din cadrul Primăriei Mediaș alături de reprezentanți ai Inspecției de Stat în Construcții și societății care s-a ocupat de lucrări au vizitat pasarela pentru a urmări la fața locului felul în care a fost executată investiția. Valoarea totală a lucrărilor a fost de peste un milion de lei, societatea intervenind pentru reabilitări la calea de rulare a pasarelei, montarea balustradei și consolidarea pilelor. Finanțarea investiției a fost asigurată intergral de la bugetul local al municipiului Mediaș, termenul de garanție a lucrărilor diind de doi ani.
Pasarela respectivă se afla într-o stare avansată de degradare, astfel că s-au impus lucrări urgente de reabilitare. În ultimele luni s-a lucrat la pilonii de susținere, fiind reabilitată și porțiunea pe care circulă medieșenii. În bugetul anului trecut, pentru respectivul obiectiv de investiții au fost prevăzute fonduri pentru proiectul tehnic, iar în acest an s-a desfășurat execuția propriu zisă a lucrării.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Peste 18.000 de persoane din Sibiu au buletinele expirate

La finalul lunii februarie 2024, în Registrul național pentru evidența persoanelor, au fost înregistrate 18.630 de persoane cu acte...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect