13.3 C
Sibiu
vineri, martie 29, 2024

Lidia Buble pe scena Târgului de Crăciun din Mediaș

Cele mai citite

Prima ediție a Târgului de Crăciun de la Mediaș se apropie de final. Pe parcursul a două săptămâni, medieșenii s-au bucurat de spectacole susținute de grupuri de copii care au colindat și au primit daruri de la Moș Crăciun, cântăreți de muzică populară și ansambluri de datini. În această săptămână vor urca pe scena amplasată în centrul orașului Ricardo Caria, Ioan Ivan, Andrada și Lidia Buble.
Totodată în cadrul târgului au fost invitați să cânte și să încânte cu colinde specifice zonei și Grupul spiritual Heruvimii din Șeica Mare, dar și colindători ai Bisericilor „Sfânta Treime” din Vitrometan, „Sfinții Apostoli Petru și Pavel și Sfinții Mărturisitori Transilvăneni” din Cimitirul Ortodox și „Buna Vestire” cartierul din Gura Câmpului.
Ultima seară a festivalului se va încheia cu concerte de colinde susținute de Cununa Blăjelului și Ioan Ivan, iar la ora 18.15 va începe concertul susținut de Andrada. De asemenea, invitata specială a manifestării este binecunoscuta artistă Lidia Buble, care îi va încânta pe toți cei prezenți cu muzica ei începând cu ora 19.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Vremea în aprilie: temperaturi mai ridicate decât cele normale perioadei

Pe tot parcursul lunii aprilie, temperaturile vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă.Săptămâna 1-8 aprilieValorile termice...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect