13.2 C
Sibiu
joi, martie 28, 2024

Aproape 1.500 de intervenții pentru SMURD în 2016

Cele mai citite

2016 a fost un an plin pentru membrii echipajului SMURD Copşa Mică. Asistenţii medicali şi paramedicii au intervenit la 1.469 de cazuri în 6 comune şi Copşa Mică, cele mai multe intervenții fiind înregistrate în Copșa Mică, Axente Sever și Tîrnava. Tot pe parcursul anului trecut, asistenții SMURD Copșa Mică au participat la școlile generale din comunele deservite la diferite activități, cum ar fi cursurile de prim ajutor pentru elevii din cele 7 comune. De departe, cel mai grav caz de anul trecut pentru paramedicii din Copșa Mică a fost accidentul cumplit de la Agârbiciu. 4 tineri au murit după ce mașina în care se aflau s-a oprit în zidul unei case din Agârbiciu, după ce șoferul a pierdut controlul direcției într-o curbă, a lovit un cap de cap de pod de unde a ajuns în zidul imobilului. Toți cei 4 tineri, cu vârste cuprinse între 18 și 23 de ani, unul din Valea Viilor și 3 din Șeica Mică, au murit în urma impactului. La locul tragediei au ajuns de urgență membrii echipajului SMURD Copșa Mică, însă asistenții medicali nu au mai avut altceva de făcut decât să constate decesul celor 4 persoane.
Echipajul SMURD de la Copşa Mică deserveşte oraşul Copşa Mică şi comunele Axente Sever, Şeica Mare, Micăsasa, Şeica Mică, Valea Viilor şi Târnava.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Două cutremure s-au produs, joi, în România

Două cutremure slabe s-au produs joi dimineaţa în zona Moldovei, în judeţul Neamţ, şi, respectiv, în judeţul Bacău.Primul seism...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect