fbpx
Acum citesti:
Protest amplu în toată țara al judecătorilor și procurorilor, vineri
Intreg articolul 1 minute de lectura

Protest amplu în toată țara al judecătorilor și procurorilor, vineri

Judecătorul Cristi Dănileț a anunțat pe Facebook că vineri, 1 martie, la ora 12, va avea loc un protest de amploare al magistraților, judecători și procurori, din toată țara.

Cristi Dănileț, judecător la Tribunalul Cluj, fost membru al CSM, a anunțat pe Facebook că vineri are loc o amplă acțiune de protest a magistraților din toate tribunalele și judecătoriile din România, împotriva ordonanței 7 din acest an, care aduce o serie de modificări ale legilor justiției.

“Laura Codruța Kovesi e prima după votul din comisii. Urmează votul în Plen. Acum ea vine spre țară. Pariez că de mâine se alătură protestelor procurorilor? Vineri va fi un mare protest al magistraților: toți ieșim în fața instanțelor și parchetelor la ora 12.”

Tribunalul din Cluj, locul în care își desfășoară activitatea Dănileț, a fost primul, săptămâna trecută, care a protestat, ieșind în stradă cu mesaje de susținere a independenței justiției și împotriva OUG7/2019. În această săptămână, Tribunalul Cluj și-a suspendat activitatea, pentru a-și continua protestul.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.