fbpx
Acum citesti:
Note de plată
Intreg articolul 3 minute de lectura

Note de plată

Proaspăt acutizată în România este ceea ce se poate numi pe bună dreptate „tirania bancară”. Cum s-a acutizat? Simplu, după teoria băţului înfipt în muşuroiul de furnici.  Nu cred că există puşti curios din fire, să nu fi zgândărit în copilăria lui un muşuroi de furnici ca să-şi stâmpere curiozitatea. Şi nu puţini – când s-au trezit cu zgândăritele în păpuc sau pe cracul pantalonului – au jurat să nu mai încerce a doua oară.

Se vede treaba că guvernul n-a zgândărit niciodată  vre-un furnicar, ca să-şi înveţe lecţia. Las’ c-a învăţat-o acum, băgând băţul în muşuroiul bancar, fără să se documenteze în prealabil. Frate guvernule al României, tu nu ştii oare că acelea sunt termite şi nu furnicuţe carpatine? Tu nu ştii oare că în climatul propice din colonii, ceea ce şi noi suntem, cohones-urile bancare pot ajunge la dimensiuni de şenilate? Şi tu chestiile astea vrei să le dezumfli, înţepându-le cu o scobitoare? Cum altfel se poate numi intenţia ta de a-l speria pe BauBau cu un bau timid, numit – inspirat, trebuie să recunosc – „taxa pe lăcomie”?
Căci iată cum se văd lucrurile de pe piscul avuţiei bancare şi multinaţionale: o lume exclusivă a celor foarte puţini, pe care noi, muritorii de rând nu-i putem vedea! Ei au creat lucrurile de care nu avem nevoie ( dar pentru care unii îşi vând chiar sufletul şi îşi pun singuri gâtul în lanţurile aurite ale creditărilor ) precum maşini luxoase, modă, plasme … Ei, cei câţiva, controlează banii care controlează vieţile celor mulţi, pentru care nu au decât dispreţ. Ei, cei câţiva, care deţin arma letală numită televiziunea globală, declanşează zilnic teroare care să inducă frică, panica aceea care declanşează boli şi războaie, apoi cumpără ambele tabere, ca să menţină omenirea  sclavă în neajunsurile ei. Şi frica, se ştie, vine de la diavol. Prin deducţie logică, noi, muritorii de rând care nu-i vedem, ştim cine sunt. Şi tu, frate guvernule al României, care foloseşti spada în lupta cu tunul, să nu fi ştiut că ghiuleaua o ia în cap tot românul, pe care-l jertfeşti ca pe mielul de Paşti ?
Căci scopul lor este mult peste însclavizarea naţiunii române. Este să te oprească pe tine, creaţia lui Dumnezeu, de a-ţi găsi integritatea spirituală! Este să ţi-l scoată din inimă pe Hristos, singurul care te vrea liber, iar dacă nu se poate, să-ţi smulgă inima din piept cu El cu tot! Este să-ţi golească Ţara, pe care ţi-a dat-o Dumnezeu, de tine însuţi, ca să-şi aşeze ei poponeţele lor milionare, dar, nici o grijă, şi muritoare, în acest colţ de rai. Note de plată pentru păcatele noastre! Dar nu cred că vreţi să ştiţi cum va arăta decontul lor!!!
Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.