Acum citesti:
PSD Sibiu a sărbătorit cuplurile care sunt de peste 50 de ani împreună
Intreg articolul 2 minute de lectura

PSD Sibiu a sărbătorit cuplurile care sunt de peste 50 de ani împreună

25 de cupluri au sărbătorit, miercuri, 25 octombrie, Nunta de Aur, în cadrul unui eveniment pregătit de Organizaţia Municipală Sibiu a Partidului Social Democrat. Manifestarea, care a cuprins o slujbă religioasă şi o masă festivă cu numeroase surprize, s-a desfăşurat sub motto-ul „#REZIST +50ani”.

Nunta de Aur, „#REZIST +50ani” a debutat, miercuri după-amiază, cu o slujbă solemnă desfăşurată la Biserica Trei Stejari de pe strada Ştefan cel Mare. După ce au primit binecuvântarea, cele 25 de cupluri s-au îndreptat spre restaurant, unde au fost întâmpinate de Bogdan Trif, preşedintele organizaţiei Judeţene PSD Sibiu, Dan Cermonea, preşedintele executiv al organizaţiei Judeţene PSD Sibiu, Cătălin Stanciu, preşedintele organizaţiei municipale a PSD Sibiu, senatorul Nicolae Avram şi Ion Popa, preşedintele Organizaţiei Naţionale a Pensionarilor Social Democraţi.

Nu pot decât să mă închin în faţa dumneavoastră şi să vă felicit pentru înţelegerea şi dragostea reciprocă de care aţi dat dovadă în toţi aceşti ani de căsnicie. Fiecare dintre dumneavoastră este un exemplu demn de urmat de către generaţiile tinere. 50 de ani reprezintă o viaţă de om. Iar dumneavoastră sunteţi împreună şi vă iubiţi de o viaţă.”, le-a spus Bogdan Trif sărbătoriţilor.

Am ales motto-ul #REZIST +50ani deoarece cred că dumneavoatră vi se potriveşte cel mai bine. Căsniciile dumneavoastră rezistă de peste 50 de ani, în ciuda tuturor problemelor pe care, inevitabil, viaţa vi le-a scos în cale. Avem în mijlocul nostru un cuplu care sărbătoreşte 71 de ani de căsnicie. Mulţi dintre noi ne dorim să ajungem la acea venerabilă vârstă, dar dânşii au petrecut acei ani împreună, ca familie. Doamnelor şi domnilor, aveţi toată admiraţia şi respectul nostru!”, a spus Cătălin Stanciu, Preşedintele Organizaţiei Muncipale PSD Sibiu.

Sărbătoriţii au primit câte o insignă cu #REZIST +50ani, o medalie, o diploma aniversară, iar doamnele câte un buchet cu trei trandafiri roşii. Din partea Mitropoliei Ardealului, Cuplurile de Aur au primit câte o carte de rugăciune.

În ciuda vârstei înaintate, domnii şi doamnele nu au putut rezista acordurilor muzicale din tinereţile lor şi au încins ringul de dans până seara târziu.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.