Acum citesti:
PSD Mediaș are un nou președinte
Intreg articolul 2 minute de lectura

PSD Mediaș are un nou președinte

Mihai Macaveiu este noul președinte al Partidului Social Democrat Mediaș. Social democrații din municipiul de pe Târnava Mare și-au ales la sfârșitul săptămânii trecute noua conducere, după ce senatorul Viorel Arcaș a decis să nu mai candideze pentru un nou mandat, lăsând locul mai tinerilor săi colegi. Mihai Macaveiu a fost singurul candidat înscris pentru funcția de președinte, fiind ales în unanimitate de membrii prezenți la alegeri. De altfel, Macaveiu a fost și președinte interimar al PSD Mediaș timp de câteva luni de zile. Imediat după ce a fost ales, noul președinte al PSD Mediaș a spus că își dorește ca alături de colegii săi să ducă la bun sfârșit toate proiectele pe care le are. De asemenea, Mihai Macaveiu a precizat că îți dorește ca un număr cât mai mare de medieșeni să se alăture organizației locale PSD.

„Mulțumesc tuturor membrilor PSD Mediaș care și-au pus încrederea în mine și m-au desemnat președinte al organizației. Îmi doresc să nu-i dezamăgesc, îmi doresc să mă ridic la nivelul așteptărilor lor. Sunt optimist și privesc cu încredere spre viitor iar cu sprijinul colegilor mei din biroul de conducere al organizației voi reuși să conduc organizația PSD Mediaș și să ducem la bun sfârșit toate proiectele pe care ni le-am propus. Cred cu tărie în această organizație, în oamenii care fac parte din ea și îmi doresc ca un număr cât mai mare de oameni să aibă încredere în noi și de ce nu, să se alăture nouă”, a spus noul președinte al social democraților din Mediaș.
Fostul șefal PSD Mediaș, Viorel Arcaș, a spus că a decis să renunțe la funcția de președinte pentru a face loc generației tinere. “Avem un tânăr capabil, în persoana lui Mihai Macaveiu. Eu am făcut un pas în spate, pentru a face loc noii generaţii, care vine din urmă cu elan şi forțe proaspete. Îl asigur însă pe noul preşedinte de tot sprijinul meu şi de acum încolo”, a spus Viorel Arcaş.

La eveniment au fost prezenți și Dan Cermonea, preşedintele executiv al Organizaţiei Judeţene PSD Sibiu, Cătălin Stanciu, preşedintele Organizaţiei Municipale PSD Sibiu şi Pavel Bichicean, secretarul executiv al Organizaţiei Judeţene PSD Sibiu.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.