Acum citesti:
PSD Sibiu: Pentru noi și pensionarii contează
Intreg articolul 2 minute de lectura

PSD Sibiu: Pentru noi și pensionarii contează

Un grup de 50 de membri ai Organizaţiei de Pensionari a PSD Sibiu au fost în această săptămână într-o excursie la Palatul Parlamentului.

La Bucureşti, seniorii au fost întâmpinaţi de Bogdan Trif, preşedintele Organizaţiei Judeţene PSD Sibiu, de senatorul Viorel Arcaş şi de senatorul Nicolae Avram, care le-au fost ghizi pe tot parcursul vizitei.

„Ne bucură faptul că vârstnicii noştri sunt activi social şi se implică în activităţile desfăşurate de  noi. Această excursie a fost pentru ei un prilej de a socializa, de a vedea şi de a afla lucruri noi. Faptul că am reuşit să aducem un zâmbet pe buzele lor a fost cea mai mare mulţumire pentru noi”, a declarat Bogdan Trif.

WhatsApp Image 2017-11-16 at 10.51.05

După vizita de la Palatul Parlamentului, seniorii sibieni au vizitat sediul PSD din Kisellef, unde au fost întâmpinaţi de Ioan Popa, preşedintele Organizaţiei de Pensionari a Partidului Social Democrat. Vizitatorii au aflat lucruri interesante despre clădirea cu o puternică încărcătură istorică, unde cunoscutul poet român Nicolae Labiş a locuit şi a compus mare parte a operei sale.

Excursia a fost organizată pentru seniorii PSD Sibiu de către Bogdan Trif, președintele Organizației Județene a PSD Sibiu, Cătălin Stanciu, președintele Organizației Municipale a PSD Sibiu, cu sprijinul senatorului Nicolae Avram, a senatorului Viorel Arcaș şi a deputatului Ioan Terea.

Aceasta nu este prima acţiune de acest fel pe care PSD Sibiu o organizează.

„Organizația Județeană a PSD Sibiu desfăşoară periodic activități pentru membrii Organizațiilor de Seniori, Femei sau Tineret. Astfel, în luna octombrie, Organizaţia Judeţeană a PSD Sibiu a desfăşurat evenimentul «Nunta de Aur #REZIST +50ani». 25 de cupluri din Sibiu care au sărbătorit 50 de ani de căsnicie au marcat evenimentul cu o slujbă solemnă la biserică urmată de o masa festivă. Bunicii au retrăit emoţia primului «da» şi s-au distrat ca în tinereţe”, conchide Bogdan Trif.

 

 

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.