Acum citesti:
Mitingul PSD Sibiu de sâmbătă a fost suspendat
Intreg articolul 2 minute de lectura

Mitingul PSD Sibiu de sâmbătă a fost suspendat

PSD Sibiu a anunțat, miercuri, că mitingul programat pentru sâmbătă se suspendă, având în vedere ”evenimentul dureros care marchează în aceste zile istoria românilor, moartea Majestății Sale  Regele Mihai I”.

”Respectăm hotărârea Guvernului care a decis trei zile de doliu în România și ne înclinăm în fața Casei Regale aflată în suferință din cauza pierderii Regelui Mihai. Ținem să precizăm că PSD Sibiu își menține însă poziția în legătura cu necesitatea organizării unui miting împotriva statului paralel și ilegitim. Suntem datori să ne protejăm cetățenii și ne împotrivim categoric atitudinii agresive, de tip anarhist, a câtorva oameni care vor să creeze haos în țară”, au transmis reprezentanții PSD Sibiu.

Potrivit acestora, ”moartea Majestății Sale ne obligă să avem o atitudine respectuoasă și demnă față de acest eveniment tragic”.

”Astăzi am ales să facem un pas înapoi pentru că moartea Majestății Sale ne obligă să avem o atitudine respectuoasă și demnă față de acest eveniment tragic, dar rămânem fermi și nu vom sta cu mâinile în sân în fața presiunilor și abuzurilor statului paralel. Partidul Social Democrat va continua să-și respecte angajamentele electorale și programul de guvernare în ciuda opresiunii unei tabere instigate la violență. România este un stat de drept, democratic și social, în care cetățenii trebuie să se simtă liberi și protejați de instituțiile statului”, se mai arată în comunicatul PSD Sibiu.

Decizia suspendării acțiunilor de stradă de sâmbătă a fost luată în întreaga țară.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.