Acum citesti:
Concurs de pictură pentru copii, lasat de PSD Sibiu
Intreg articolul 2 minute de lectura

Concurs de pictură pentru copii, lasat de PSD Sibiu

PSD Sibiu lansează concursul de pictură originală, fără şablon, “Sărbătorile de iarnă la Sibiu”.

Sunt aşteptaţi să îşi înscrie lucrările copiii din clasele O-VIII din cadrul şcolilor din municipiul Sibiu.

Desfăşurare şi înscriere

Concursul se va desfăşura pe două categorii: clasele O-IV şi clasele V-VIII. Lucrările se primesc în original, la sediul PSD Sibiu de pe strada Samuel von Brukenthal, nr. 2, de luni până vineri între orele 9:00-16:00, până în data de 19 decembrie, ora 14:00.

Pentru clasele 0-IV lucrările trebuie să fie realizate în format A4, iar pentru clasele V-VIII, în format A3.

Lucrările înscrise în concurs vor fi însoţite de numele şi prenumele complet al elevului, clasa, şcoala la care studiază, numele părinţilor şi un număr de telefon de contact.

Premierea câştigătorilor

Lucrările care vor fi aduse la sediul nostru, în original, sunt considerate înscrise în concurs. Aceste lucrări vor fi analizate de către un juriu format din trei profesori de specialitate, care vor decide care sunt cele mai bune picturi. Vor fi premiate câte trei lucrări la fiecare categorie.

Festivitatea de premiere va avea loc în data de 21 decembrie, începând cu ora 18:00, la sediul Organizaţiei Municipale PSD Sibiu, str. Samuel von Brukenthal nr. 2 Sibiu. Toate lucrările înscrise în concurs vor fi expuse la sediul Organizaţiei, începând cu data de 21 decembrie şi până la sfârşitul anului.

Premiile

Vor fi premiate cele mai bune trei lucrări de la fiecare categorie.

Pentru ambele categorii, premiile vor consta în: locul 1 – câte o tabletă Kindle pentru citit; premiul 2 – câte un abonament pentru 5 intrări la piscină, pentru copil şi un însoţitor; premiul 3 – câte un voucher pentru cinci şedinţe de echitaţie.

La fiecare categorie vom oferi câte două menţiuni constând în cărţi de citi şi de colorat.

 

 

 

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.