16.3 C
Sibiu
miercuri, aprilie 17, 2024

PSD Sibiu, despre protestul din fața sediului: Ambiția fără rost și fără succes a celor câțiva protestatari

Cele mai citite

PSD Sibiu a transmis, joi, un nou comunicat de presă referitor la protestul care are loc în fața sediului central al Organizației Județene.
Redăm integral comunicatul social-democraților sibieni: 
„Ambiția fără rost și fără succes a celor câțiva protestatari care se încăpățânează să rămână în fața sediului PSD Sibiu, ne determină să avem încă o reacție în numele partidului dar și în numele cetățenilor care au făcut nenumărate sesizări și ne-au trimis mesaje în care ne spun că sunt deranjați de protestul celor care au ocupat abuziv zona pietonală din fața sediului nostru.
Chiar dacă cei care sunt în stradă au reușit, în cele din urmă, să primească autorizație de la primăria Sibiu, în care le este permis să se instaleze efectiv pe domeniul public cu scaune și mese, laptopuri, proiectoare,  asta nu înseamnă că suntem obligați să tolerăm acțiunile acestor aproximativ 20 de indivizi care scandează lozinci defăimătoare, încearcă să intimideze, dar, în final, nu fac altceva decât să perturbe activitatea oamenilor din zonă.  Nu considerăm a fi normal nici ca acest grup de protestatari să folosească rețeaua electrică și să se branșeze la sistemul de electricitate a unei insitutii din vecinătate, fie și cu acordul acesteia, pentru a se putea folosi de aparatura electronică instalată în stradă. Pe pereții imobilului -proprietate a PSD Sibiu- sunt proiectate mesaje luminoase, iar acest lucru impiedică activitatea colegilor aflați în sediu după lăsarea serii.
Sediul PSD Sibiu se află în centrul orașului, în apropiere de târgul de Crăciun, într-o zonă de promenadă pentru sibieni și pentru turiști, de aceea considerăm că un protest organizat de un grup de oameni care împiedică buna desfășurare a activității cotidiene a orașului este nepotrivit.
În plus, protestul nu pare să aibă un mesaj clar. #vavedem este doar o amenințare fără conținut și fără justificare la adresa politicienilor PSD Sibiu.
Reamintim că, PSD Sibiu respectă și va respecta întotdeauna dreptul la exprimare al cetățenilor și dreptul la manifestații de stradă. Zilele acestea, însă, am avut de a face doar cu un grup care a încercat să intimideze și să creeze dezordine.  Nu putem rămâne indiferenți atunci când îi vedem pe acești indivizi iresponsabili că-și aduc copiii pe care îi țin în frig și pe care îi obligă să asiste la o manifestație nepotrivită pentru vârsta lor.
Ne dorim să trăim într-o țară în care principiile democrației încep cu civilizația, așa că, să nu uităm că drepturi au și cei care nu protestează și vor să muncească și să-și petreacă timpul în liniște și în siguranță”

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Unde ieșim mâine, 17 aprilie, în Sibiu

Iată programul evenimentelor de mâine, 17 aprilie:Atelier "Conectăm Generațiile în Era Digitală"Locație: Str. Oțelarilor 48Data și ora: Miercuri, 17...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect